Din fina


Uppskattar dock dem nattliga sms- och telefonsamtalen. Då vet man ju att ni tänker på mig där inne i dimman.

Förakt?

Känner lite lätt att alla mina alkoholiserade bekanta börjar ta avstånd. Jag är inte riktigt med i leken. Jag sitter på bänken, inte som åskådare, utan som avbytare. En avbytare som aldrig igen kommer gå med in i matchen. Bänken är inte heller av den bekvämaste varan.

Aj.

Vallfärden mot White Room har påbörjats, innanför väggarna studsar jag omkring med söta Sophie som studsar en aning labilt, så min briljanta idé om att gå ut för att insupa lite "frisk luft" gick igenom. När vi börjar närma oss entrén och de åtta trappstegen (jag har räknat), mitt i rusningstrafiken känner jag att jag förlorar Sophie. När jag bestigit trappan vänder jag mig om för att kolla ifall min följeslagare är bakom mig. Det är hon inte. Min hastiga snurr avtar inte. Mina 13 centimeters klackar hänger inte med då jag ska stödja mig på mina "oturs-klackar". Jag snavar, snubblar, ramlar, trillar och flyger, studsandes på bakdelen, ner för dessa folktäta trappor. Som jag avslutar med en halv kullerbytta. Enda nyktra gästen på White Room sa du?


Sa ju att jag passar in i dimman med min nykterhet.



"Hon går förövrigt på detox."

Tragik.

Jag uppskattar, hatar, generas av, älskar och tröttnar på mina bekantas predikan från andra sidan dimman. När jag står där stadigt på min ljusa sida. Ja, jag är alltid nykter, so what?

En otäck tanke slog mig då jag drog slutsatsen att uteliv är patetiskt (!?). Där står "man" (nuförtiden borde jag säga ni, men det gör jag inte) en söndagsmorgon, i gryningen. Utanför håller solen på att krypa uppför horisonten, innanför sköljs kolsvart vätska med smak av Fishermans Friend ner utav dem frekventa White Room-gästerna. Man vill inte att ruset ska gå över, man vill inte att morgondagen ska anlända, som den gör med små snabba steg. Vill bara påpeka för dessa oklara individer att morgondagen är redan här! Å andra sidan existerar inte gästernas "morgondag", den morgondagen (med förutsätting att man kliver upp, även fast att det är närmare eftermiddagen) spenderas även den i en sorts dimma, dock inte samma dimma på samma nivå, det är en liten aning lägre höjd på denna. Emellan huvudvärk, omättade fetter och dopamin brist.



För Moa är ju rolig.

Ingen som har infört intrycket bloggraped ännu? Nu har jag.

live it

hehehe

http://linneamomqvist.blogg.se/
den här bloggen är mkt bättre än min , jag erkänner!!

och btw, glömde de här hos moa

"Vad tror du? Att det är luftburet?! Då skulle ju alla ha klamydia...!"

Ang. klamydia i ögat.

PlusMinusNoll

En helt vanlig konversation två stureplans-torsk-vänninor emellan:

Jag: Du borde veta vem som ska ta över efter Jacob & Oscar nu, på White?
Sturepe-profil: Vadå? Ska Oscar sluta? Näää....
Jag: Har hört det och sen har nykterist-jag noterat deras frånvaro dessutom...
Sturepe-profil: Meeeeeeh, näääe. Åhe. Måste man börja om från bööörjan dåe?!


Kan något smartskaft förutspå vem denna donna må varit som yttrat sig på detta vis? 

Alla vägar leder till White Room


För att nykterist-Cilla ska kriga hela vägen till Stureplans Mekka krävs hoppet om att få studsa till dessa toner. 

Still fun.



(vem ser gladast ut?)


RSS 2.0