"Den städade nykteristvännen"

Det är jag.

Tisdagsfest.



Ikväll ställer de två damerna till med FÄSTH. Det är deras motsvarighet till Studentskiva och eftersom att jag har sagt att jag aldrig ska gå på en ytterligare grisskiva så kan jag skatta mig själv lycklig då jag, utan dåligt samvete kan unna mig en tisdagsfest. Igen. Det kommer bli en grisfest dock. Krigarna bjuder nämligen på allt. (kanske till och med red bull?!) Ska ta med mig hela eliten och grisa hela natten lång. Kanske t o m skulle kunna supa. Eller kan man bli utslängd från en hemmafest?

Jesper Florbrants soundtrack




Confession I

Man är väl ärlig? Inte mot mig själv.

Stod oskyldigt och svingade på Laroys dansgolv en lördags-natt. Med min bästa vännina Ida. Framslitna blir vi av en bekant vän. Som krigar vid ett bord. En nykterist & hans kompis flickvän vill han ha vid bordet? Ida sveper champangeglaset. Jag studsar vidare jämte. "Men Cilla, en drink kan du ju faktiskt ta." Behåller tanken. Gottar mig i tanken. Visualiserar inte mycket. Tar en klunk :O ... men lika snabbt som det skulle gått för mig att svepa drinken, sveper älsklings-Ida drinken ur min hand. Pjuh.

SMUTTA, FÖR FAAN!

Det är det enda jag vill göra. Bara smutta lite. ZipZip.

anonym.


DVDG


Lil sis.

"Av alla läsker man kan dricka så väljer du Red Bull & Loka!?"



Min lillasyster tycker jag ska dricka Fanta på krogen. Mission possible.

Paralyzed


When U move I can't move.

Även detta är ett verktyg. Ögongodis.



Verktyg

Vad krävs för en lyckad utekväll? En lyckad fylla.

Eller mina verktyg. Du behöver:






De tveklöst bästa människorna, den piggaste musiken & den trevligaste drycken.

... och kvällens upplägg består helt av rätt verktyg.

<3 IdaCillaMiki

Jagärimiamihynda




"I've got Red Bull but not vodka in my hands..."

NYKTER- Den nya utelivstrenden!



Man är ju då lite före i sin tid. Äsch!

Hittade den här artikeln i tidningen Hennes NR 4 APRIL 2009. Mitt bland alla moderepotage och senaste trender hittar jag denna lilla artikel! Här får ni ett smakprov på hur den inleds:

"En helkväll på krogen utan alkohol? Självklart, tycker allt fler kändisar som hellre festar nyktert. Adam Tensta har aldrig ens testat, Elin Lanto låtsassmuttar emellanåt för att slippa frågor, Doreen Månsson tycker inte det är gott och Björn Gustavsson har helt enkelt valt att vara utan.

På senare tid har allt fler kändisar gått ut med sin helnyktra livsstil. Några, som Adam Tensta, är inte lockade att testa eftersom det ligger alkoholism i familjen. Men trenden märks inte enbart bland kändisar. Idag är det inte bara gravida och kvällens chaufför som väljer bort shotsbrickan på krogen. Faktum är att allt fler storstadsmänniskor sällat sig till gruppen nykterister...."


SÅ MYCKET VINNER DU PÅ ATT TA EN VIT PERIOD:

  • Du sparar närmare 3000 kronor om året, förutsatt att du dricker en flaska medelbilligt vin i veckan. Och då är drinkar på födelsedagen och champange till nyår inräknat.
  • Du slipper utsättas för det giftiga ämnet acetaldehyd som bildas när alkohol bryts ned och som kan leda till kraftig rodnad, andnöd, huvudvärk och illamående.
  • Du slipper riskera att drabbas av alkoholrelaterade sjukdomar som cancer, magkatarr och infertilitet.
  • Du slipper hål och tandlossning som är en direkt följd av mycket alkohol.


Mitt allt.

Ha den bästaste äran!




Denna dag ska då firas. Kan vara årets bästa dag. Då du föddes!

Bloggbomb.

Mina kära! More to come. Säger bara att det finns mer som väntar er. Har bara haft en svacka. Nu får ni motivera mig för att jag ska keep up the good work. Men sålänge tycker jag att jag har gett er relativt mycket nytt att gotta er i. Enojy!

All kärlek <3

Remix





Beroende?

Tidigare stavades mitt ständiga läkemedel A L K O H O L. Det dämpar, det lugnar, det bedövar. Med en slående styrka kräver hjärtat inget mer då man kan förtränga alla känslor med en stor gnutta rusdryck. När jag nu inte längre har tillgång till den varan så pressas de äkta, förträngda, bortglömda känslorna upp till ytan. Då jag har haft en fruktansvärd disciplin på känslorna hela mitt äldre liv så finns det en hel del som ligger och bubblar under ytan. Tårarna som nu är mogna för att få utlopp tränger jag bort så pass hårt att min kropp nu agerar fysiskt, då det inte finns någonting annat som motarbetar känslorna. Jag försöker lugna mig med en mängd koffein och nikotion. Det får mig att tänka på andra tankar, men lurar inte min kropp till att uppleva en problemfri värld. Jag kämpar så mycket psysiskt att min kropp nu reagerar fysiskt, börjar skaka, hyperventilera och kan inte andas. Jag vet inte längre vem jag är utan mitt läkemedel.

Abstinens

Sitter och skälver i hela kroppen. Skakar inombords. Huttrar i värmen. Spänner mig i lugnet. Jag vet med mig att jag inte har något fysiskt beroende till rusdryckens känslo-dämpande funktioner. Trots detta så upplevde jag idag en och två liknande panikångest-attacker.

Vi sitter och slappnar av på Stockholms bästa fik, Café L'angolo. Vi småpratar om gamla minnen. Första gången jag träffade mr. J. På White Room. Närmandes grynings-tid, ihällandes rusdryckens sista hopp. De små shottarna som slank ner. Där sitter vi och diskuterar och kommer ihåg gamla fyllor. Mina gamla fyllor. Utan någon chans att stoppa dem så spräng-fylls mina ögon med de salta tårarna. Jag anstränger mig för att förtränga och blinka bort dessa känslo-tecken. Hela kroppen börjar då istället att skaka. Fumlar med fingrarna och ramlar med orden. Kan inte förklara det jag vill ha sagt. Kan inte uttrycka den rädslan och skumheten jag känner. Hetsdricker kaffe med sojamjölk. Snubblar upp en ciggarett med händerna, får inte tag på elden. Blir tilldelad tändstickor av min kära vän. Går ut, andas. Har sådan panik att jag inte kan andas. Röken gör allt säkert bättre. Hyperventilerar. Har svårt att få luft. Tar djupare bloss. Tårarna faller. Hulkar inte, känner inte, vill. Inte. Känna.

http://www.iogt.se/en/Om-IOGT-NTO/

Måste bara...



Kan inte förstå hur dessa ut- och invändigt vackra själar kan vara mina trognaste vänner.

Random

"Asså Cilla, jag har aldrig träffat dig så här... såeh här. Så här - nykter!?"

"Det här är Cilla: Hon är nykterist. Men levde sitt forna liv som alkoholist."

"Nästa vecka. Då! Då ska jag bjuda dig på mat. Jag ska då laga mat till dig... *pause* Så. Så ska vi dricka vatten."

"Du har blivit så trevlig nu. Nu när du är sådär: Halvnykter?"

"-Cilla, du är ju alltid dygn på White Room.
-Men vännen, jag dricker ju inte.
-Nä, men du är fullast på White Room."


De flesta inser inte att jag är helt nykter... Men kan inte klandra dem.







Censur

Då jag fortfarande inte lyckats ta mig i kragen och införskaffat mig detta dokumentations-objekt så får vi dras med stureplans censurerade bilder en aning till. Men kan slänga upp några snälla opublicerade knyckta ifrån Jakes blogg.





Min nya kärlek.




Den enda som aldrig avvisar mig & mitt nya liv.

Nä, nu!

Funderar helhjärtat på att införskaffa något simplare dokumenterande föremål. Vill så gärna dela med mig av andra sidan dimmans sanning. Kan någon tipsa mig om något enkelt (som kan hateras av min eda kvarlevande hjärncell) som registrerar bilder, citat & rörelser?

Mina kära fotograf-vänner. It's your time to shine. Då kan vi snacka om en blogg som är SMASK.IG.

Allt blir inget.

Har haft så mycket tankar, ett otal drömmar och ett gäng framtidsplaner vad gäller mina inlägg. Så mycket vilja men ack så lite tid.

Sålänge, medan jag smider mina framtidsplaner, så kan ni spana in denna söta, men långtifrån nyktra flicka :)

http://ugander.blogg.se/

RSS 2.0